Home > Biografi > Biografi Mick Jagger

Biografi Mick Jagger

Sir Michael Philip ‘Mick’ Jagger atawa anu kasohor Mick Jagger nya éta penyanyi rock, aktor, penulis lagu, produsér pilem katut wirausahawan anu lahir tanggal 26 Juli 1943 di Dartford, Kent, Inggris, Mick ogé kasohor salaku pentolan grup musik rock The Rolling Stones.

Jagger disebut sosok lalaki anu romantis, manéhna kungsi boga hubungan husus jeung para sélébritis, saperti Chrissie Shrimpton, Marianne Faithfull, Anita Pallenberg, Marsha Hunt, Pamela Des Barres, Uschi Obermaier, Bebe Buell, Carly Simon, Margaret Trudeau, Mackenzie Phillips, Janice Dickinson, Carla Bruni, Sophie Dahl jeung Angelina Jolie. Jagger kungsi nikah 2 kali, nu pertama jeung Bianca De Macias, nu kadua jeung Jerry Hall.
Dina karir solona, Jagger ngarilis She’s the Boss’ (25 Pébruar 1985), Primitive Cool (14 Séptémber 1987), Wandering Spirit (8 Pébruari 1993) jeung Goddess in the Doorway (19 Nopémber 2001). Sedengkeun dina widang seni peran, Jagger kungsi jadi aktor dna sababaraha pilem, diantarana: PERFORMANCE (1968), NED KELLY (1970), WINGS OF ASH (1978), RUNNING OUT OF LUCK (1987), FREEJACK (1992), BENT (1997), THE MAN FROM ELYSIAN FIELDS (2001) jeung MAYOR OF THE SUNSET STRIP (2003).
Sumber ti : Wikipedia
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: